Până la finele acestei luni, Primăria Orăștie  are deschisă procedura de licitație...

Până la finele acestei luni, Primăria Orăștie  are deschisă procedura de licitație pentru lucrările de modernizare a unor străzi

Timp de citire: un minut

10 străzi și o parcare urmează a fi reabilitate la Orăștie, în cadrul proiectului ”Modernizare străzi Dr. I. Mihu, D. Mic, Târgului, Moților, Muzicanților,Plantelor, Crișan, legătura Decebal –  Viilor , Viitorului, Digului, parcare str. Avram Iancu din Orăștie jud. Hunedoara,,. În acest sens Primăria Orăștie a lansat o licitație publică de achiziție de lucrări, valabilă până la data de 31 august, ora 9.30. Se așteaptă astfel depunerea ofertelor din partea firmelor interesate.

Conform caietului de sarcini se vor realiza în cadrul contractului lucrări de terasamente; fundații de balast ; straturi de bază din piatră spartă; straturi de bază din beton la trotuare și acces;  îmbrăcăminți din pavaje la străzi și accese; îmbrăcăminți bituminoase;  îmbrăcăminți din pavaje la trotuare ; îmbrăcăminți bituminoase BA8 la trotuare și accese; dispozitive de scurgere și evacuare a apelor de suprafață;  lucrări de reparații la canalizarea pluvială existentă cu înlocuire și prelungire colector principal și montare de scurgere noi; lucrări de podețe ;lucrări de aducere la cotă a capacelor căminelor de vizitare rețele subterane , a gurilor de scurgere apă pluvială; lucrări de deviere rețele utilități: rețele electrice, gaze naturale ; lucrări de siguranța circulației, semnalizare și marcaj.

Procentul cheltuielilor diverse și neprevăzute sunt calculate la 10% din valoarea estimata a contractului și reprezintă 699. 959 lei fără TVA. Valoarea estimată fără TVA  a lucrărilor este de 6.715.717 lei.

După stabilirea constructorului și începerea lucrărilor, acestea au o durată de implementare de 36 luni, începând de la data primirii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii