Până acum se știe doar că / Validarea va avea loc la...

Până acum se știe doar că / Validarea va avea loc la Cinematograful „Luceafărul” din Vulcan

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Știm cine este noul primar al Vulcanului, cunoaștem persoana nominalizată să-i fie alături ca viceprimar, dar este încă incertă data de la care cei doi își vor intra în pâine, iar membrii consiliului local rezultat în urma alegerilor locale din 27 septembrie se vor reuni, pentru a dezbate primele proiecte de hotărâre pe care le vor avea înaintea ochilor.

 

Trebuie neapărat

reținut angajamentul făcut de Cristian Merișanu în fața reprezentanților presei și a unei părți dintre consilierii locali care au fost prezenți la conferința de presă de luni, dar și a locuitorilor municipiului Vulcan. „Am fost și rămân un om al dialogului, a rostit primarul ales. Vă asigur că vom avea un dialog permanent”. „Rămân un om corect… Vom ieși și vom spune lucrurilor pe nume”, a promis Cristian Merișanu. „Lupta politică – a continuat el – nu înseamnă divergență. Cred că vom reuși și, dacă nu, dragi vulcăneni, sancționați-ne!”.

 

Doamna Malvine Socaci,

nominalizată pentru funcția de viceprimar, a vorbit mai puțin. Pentru dumneaei mai importante sunt faptele, dovadă prefacerile prin care a trecut liceul tehnologic vulcănean în cei zece ani de când este directorul acestei instituții de învățământ. Domnia sa a recunoscut că nominalizarea „este o nouă provocare pentru mine” și le-a mulțumit senatorului Cristian Resmeriță, coordonatorul campaniei electorale, domnului Pompiliu Barbu, tinerilor din sală care i-au fost elevi și vulcănenilor, pentru faptul că „au încredere în noi”. Senatorul PSD Cristian Resmeriță i-a reamintit că responsabilitatea pe care dumneaei și-o asumă este una  mare. „Faptul că a fost aleasă și că s-a creat o alianță în jurul dumneaei e foarte important”, a subliniat parlamentarul.

 

Este încă

incertă data la care vor fi validați primarul nou ales, consilierii locali care vor activa în mandatul 2020-2024 și la care, prin vot secret, va fi desemnat viceprimarul. Ziua în care va avea loc evenimentul va fi comunicată de la Prefectura județului Hunedoara. Ca atare,  Cristian Merișanu a menționat doar locul în care se va desfășura acesta. Ceremonialul va avea loc în sala Cinematografului „Luceafărul”, care este mai mare, decât sala de ședințe de la primărie. Totuși, a atenționat el, date fiind măsurile sanitare antipandemie care trebuie luate, numărul locurilor destinate participanților va fi, totuși, limitat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii