Orăştie. Trei firme olandeze vor furniza administraţiei locale utilaje folositoare în serviciile...

Orăştie. Trei firme olandeze vor furniza administraţiei locale utilaje folositoare în serviciile de administrare a domeniului public

Timp de citire: un minut

Primăria Orăștie a găsit în Olanda cea mai bună ofertă pentru achiziționarea unui echipament de împrăștiat, unui autocamion și a unor containere, evident necesare procesului de salubrizare a orașului.

De la ASH GROUP ALBI SCHMIDT,  firmă specializată în livrarea autovehiculelor de deszăpezire pentru toate tipurile de suprafețe, s-a achiziționat un echipament pentru împrăștiat sare/nisip pentru camioane. Valoare achiziției este de  26.575 lei, fără TVA. G.A. DEN OTTER va livra un autocamion DAF cu remorcă, necesar pentru transportul deșeurilor menajere. Acesta a costat 92.404 lei, fără TVA.  DOMAT TEHNOLOGIE BV va livra la Orăștie două containere mobile de 20, respectiv 40 mc, în valoare de  23.704 lei, fără TVA.

Este lăudabil că primarul din Orăștie, Ovidiu Bălan, face, vorba aceea, ”vara sanie și iarna căruță”, este precaut și se aprovizionează cu cele necesare pentru activitatea Biroului de Administrare a Domeniului Public și Privat. Însă reamintim că, la noi în județ, la Aninoasa, există o firmă specializată în realizarea utilajelor destinate depozitării, transportului, transformării, sortării deșeurilor, care investește în județ, oferă locuri de  muncă și lucrează la standarde internaționale, pentru că livrează în țările nordice comenzi importante.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii