Oportunități pentru județ

Oportunități pentru județ

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Aproape 1.007 hectare de teren, dar și clădiri cu o suprafață totală de 77.000 metri pătrați sunt disponibile pentru investiții în orașele și comunele județului Hunedoara, anunță Prefectura Hunedoara.

„Biroul pentru investitori”, înființat în urmă cu 3 săptămâni la Instituția Prefectului în urma deciziei prefectului Călin Petru Marian, a primit și a centralizat datele trimise de primăriile din județ și le va pune la dispoziția tuturor celor interesați cu informații utile privind oportunitățile de investiții în județul Hunedoara. Terenurile și clădirile identificate de autoritățile locale sunt disponibile pentru vânzare, închiriere sau concesionare către investitori și se află în proprietatea publică sau privată a statului, precum și în proprietate privată.
De asemenea, în baza de date a „Biroului pentru investitori” din cadrul Instituției Prefectului imobilele și terenurile sunt prezentate cu o descriere detaliată a infrastructurii existentă (apă, canalizare, energie electrică, gaz, etc), dar și cu informații privind accesul la rețeaua de drumuri și căi ferate sau idei de proiecte care pot fi dezvoltate din instrumente de finanțare guvernamentale sau europene.
Acestea pot fi puse în practică fie în parteneriat între autorități ale administrației publice fie cu sprijinul unor investitori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii