Omor în Hunedoara / Şi-a ucis mama în bătaie

Omor în Hunedoara / Şi-a ucis mama în bătaie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Un individ prins bine de băutură din Hunedoara şi-a bătut propria mamă cu bestialitate, în urma leziunilor femeia pierzându-şi viaţa.
În legătură cu acest caz sinistru, prin ordonanţele din 26 ianuarie 2016 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus schimbarea încadrării juridice, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului Crăciunean Ioan sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte în condiţiile violenţei în familie.
„Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, la data de 9 ianuarie 2016, în timp ce se afla la domiciliul din Hunedoara sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele mamei sale, cauzându-i multiple leziuni care au avut ca urmare decesul acesteia la data de 25 ianuarie 2016”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Potrivit concluziilor preliminare moartea a fost violentă şi există legătură de cauzalitate între leziunile traumatice care s-au putut produce la data de 9 ianuarie 2016 prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare între planuri dure.
Inculpatul nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii.
Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii