Olimpicii deveni au fost premiați și felicitați de Primăria Deva

Olimpicii deveni au fost premiați și felicitați de Primăria Deva

Timp de citire: un minut

Primăria Municipiului Deva a premiat şi în acest an elevii şi profesorii care au obţinut rezultate remarcabile la concursurile şi olimpiadele la care au participat în acest an.  Din bugetul local au fost recompensaţi olimpicii internaţionali (inclusiv cei care au adus medalii de campioni). Cu ajutorul sponsorilor, care s-au alăturat campaniei de premiere, au fost premiaţi olimpicii şi campionii naţionali.

La secţiunea olimpici internaţionali – premiile au fost înmânate de primarul Petru Mărginean. Au fost oferite  59 de premii a câte 600 lei fiecare pentru 32 de elevi și 17 profesori.

La secţiunea olimpici naţionali – premiile au fost înmânate de către sponsori. Premiul 1 – 500 lei a fost înmânat unui număr de 59 de persoane, din care 38 de elevi și 21 de profesori. Premiul II – 400 lei a fost înmânat către  60 de persoane, dintre care 46 elevi și 14 profesori. Premiul III – 300 lei, a fost acordat pentru 50 de persoane, dintre care 39 elevi și 11 profesori.Menţiune – 200 lei, a fost acordată pentru 40 de persoane, dintre care 25 sunt elevi și 15 profesori.

”Le mulțumim sponsorilor care au fost alături de noi: SC Farmaceutica Remedia SA, Nepi Investment, SC Drupo SRL, SC Comsid Tehnosteel Deva SRL, SC Deva Gold SA, SC Marmosim SA, SC Macon SRL, SC Carpacement Holding SA, SC Boromir IND SRL, SC Bial Cons Trans SRL, SC F&F Tiger 96 Com SRL, Monica Tomovici Burza, SC Aqua Line SRL”, a transmis Primăria Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii