Oficial, Băiţa va deschide sezonul

Oficial, Băiţa va deschide sezonul

Timp de citire: un minut

Miercuri, 10 august, vor avea loc primele meciuri din ediţia 2016 – 2017 a Cupei României la fotbal, când se vor disputa meciurile din primul tur.

În primul tur din actuala ediţie a Cupei României vor intra, cel puţin teoretic, pe teren, cele 42 de câştigătoare ale fazelor judeţene şi încă 38 de formaţii care au evoluat, sezonul trecut, în Liga a III-a.

Cu siguranţă, vor fi şi partide care nu se vor disputa, dar este cert că reprezentanta Hunedoarei în această fază, Şoimul Băiţa, care s-a impus în etapa judeţeană, se va prezenta la jocul de pe teren propriu cu Millenium Giarmata, echipă de Liga a III-a.

„Ne dorim o comportare cât mai bună şi în această ediţie a Cupei României. Anul trecut am trecut de FC Hunedoara şi de Performanţa Ighiu, fiind eliminaţi de Pandurii II Târgu Jiu. Vom încerca să ajungem cât mai sus, dar ne va fi foarte greu. Faţă de sezonul trecut au plecat şase jucători. Trei la CNS Cetate Deva: Pepenar (care este antrenorul echipei din reşedinţa de judeţ), Vîrtan şi Blaga. Vişan şi Vîrlan au ales Retezatul Haţeg, iar Blaga Cerna Lunca Cernii”, a declarat Mirel Dubar, preşedintele echipei de liga a IV-a, Şoimul Băiţa.

Meciul dintre Şoimul Băiţa şi Millenium Giarmata va avea loc miercuri, 10 august, cu începere de la ora 17.30, şi se va disputa pe terenul de la Crăciuneşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii