Offroad de Hunedoara / Discovering Transylvania Trophy

Offroad de Hunedoara / Discovering Transylvania Trophy

Timp de citire: un minut

Zeci de echipe din mai multe țări vor participa în ultimele zile ale lunii august la o spectaculoasă competiție offroad – pilotaj pe teren accidentat -, Discovering Transylvania Trophy.

doar site HD_afis-dt-trophy-2015Evenimentul este organizat, între 28 și 30 august, de Discovering Transylvania MotorSport, în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, Primăria municipiului Hunedoara și Consiliul Local Hunedoara. Competiția se desfășoară sub egida CNOR și FRAS și la startul ei și-au anunțat prezența peste 90 de echipaje din no
uă țări, inclusiv România, fiind astfel cea mai importantă competiție offroad organizată în țara noastră în ultimii ani.

În zilele de 28 și 29 august, participanții au de parcurs traseele de offroad din zonele Ciulpaz, Ulm, Cerbăl, Poiana Răchițelii.

Ziua de 30 august este rezervată „probei de trial”, probă ce se va desfășura în incinta Stadionului „Michael Klein” din Hunedoara și unde publicul prezent poate vedea un spectacol oferit de cei mai buni sportivi din România și din străinătate.

Traseul competiţiei a fost pregătit cu atenţie de membrii Discovering Transylvania Trophy 2015, astfel încât să fie practicabil pentru toate cele trei clase de concurs: Extrem, Standard şi Hobby.
„Vor fi două zile de traseu offroad de aproximativ 170 de kilometri, desfăşurat în zona montană din împrejurimile Hunedoarei și Ținutul Pădurenilor. Într-un peisaj pitoresc, concurenţii îşi vor demonstra talentul şi abilităţile în offroad prin parcurgerea unui traseu complex: râuri, dealuri și teren accidentat”, spun organizatorii evenimentului.
Discovering Transylvania Trophy (DT Trophy) este o competiție sportivă, înscrisă în Calendarul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, organizată cu scopul de a promova offroad-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță într-un cadru organizat.

În acest an, tabăra de bază este situată la Pensiunea Casiana din satul Ciulpaz, județul Hunedoara.

Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii