Oancea și Călin, / Ultimii mohicani liberali – validați de Ciucă

Oancea și Călin, / Ultimii mohicani liberali – validați de Ciucă

Timp de citire: un minut

Florin Oancea și Călin Petru Marian, ultimii mohicani liberali care nu au dezertat la PSD, au fost validați săptămâna trecută, la București de conducerea națională a PNL pentru candidaturile la scrutinul din 9 iunie. Oancea intră în cursă pentru încă un mandat la Deva, iar Călin Petru Marian, vrea președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Florin Oancea, primarul municipiului reședință, Deva, și Călin Petru Marin, prefectul în funcție al județului Hunedoara, sunt doi dintre cei mai puternici liberali din județ pe care președintele partidului, Vetuța Stănescu se bazează la alegerile din 9 iunie. Pentru că după ultimele schimbări pe scena politică a județului s-a discutat despre o posibilă transferare a lui Oancea la social democrați, pentru a nu mai exista dubii și speculații, săptămâna trecută cei doi liberali au fost validați de întreg partidul național liberal, în frunte cu Nicolae Ciucă. Astfel, Florin Oancea va candida din partea PNL pentru un nou mandat la Deva, iar Călin Petru Marian, este omul pe care liberalii din județ îl vor susține pentru președinția Consiliului județean Hunedoara.

Am deplină încredere în cei doi, la fel ca și colegii noștri liberali din Hunedoara, și știu că oamenii le vor da votul câștigător la alegerile din data de 9 iunie!”, a scris Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara, pe pagina sa de Facebook.

PNL Hunedoara a trecut în ultima perioadă prin mai multe încercări care, însă, spune conducerea partidului i-au făcut mai puternici. Bineînțeles spusele conducerii PNL sunt pur propagandistice, iar realitatea e inversă. Ca partid nu poți fi mai puternic atunci când primarii tăi de comune și municipii dezertează la adversar, adică la PSD, și locul lor nu e luat de alți combatanți.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii