O veste bună pentru arbitrii tineri: Proiectul merge mai departe

O veste bună pentru arbitrii tineri: Proiectul merge mai departe

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La nivelul Comisiei județene, patru arbitri se află în poziția de a fi promovați în lotul al treilea divizionar. AJF Hunedoara mai organizează cursuri pentru cei care vor să activeze în această calitate, de arbitrii de fotbal.

„Cei patru arbitri, tineri de altfel, au avut neșansă de a fi întrerupt campionatul, dar avem și vești bune. Colegul meu, Cosmin Danciu, președintele Comisiei județene de arbitrii, a primit de la federație, de la CCA, confirmarea prin care ei vor reintra în proiect, își vor menține locul în proiectul federal și sperăm ca foarte curând să avem în județ patru arbitrii care să evolueze în Liga a III-a.

Referitor la proiectul nostru pentru dezvoltarea activității de arbitraj în județ ne-am propus și sperăm să găsim deschidere din partea tuturor echipelor din județ. E un proiect în care dorim să implicăm jucători tineri să participe la cursurile pentru a deveni arbitri. E clar că aceștia au alte calități decât elevii de liceu pe care noi îi avem la aceste cursuri. Echipele care trimit cinci jucători tineri la aceste cursuri au asigurată gratuitatea legitimării unui număr de zece jucători”, a punctat Petrean. Care a mai adăugat: „Este foarte greu fără fotbal. În această perioadă destul de neagră pentru noi, am făcut multe hârtii, statistici, scenarii și variante pentru reluarea competițiilor. Ne dorim să revenim repede pe teren, acolo unde ne place cel mai mult”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii