O posibilă soluţie pentru salvarea fotbal-tenisului: Sindicatul „Muntele”

O posibilă soluţie pentru salvarea fotbal-tenisului: Sindicatul „Muntele”

Timp de citire: un minut
După ce Ştiinţa Petroşani a promovat în Superligă, dar nu are bani suficienţi pentru a fi acolo, o altă echipă se confruntă cu o situaţie dramatică. 
Echipa de fotbal tenis Comexim R Lupeni, adevărată „fabrică” de talente şi campioni, este la un pas de colaps. Antrenorul Dima Druncea a declarat că sportivii pe care-i pregăteşte au rămas fără sprijin financiar de la principalul sponsor al echipei.
Lupenenii au primit o lovitură grea în urma anunţului de retragere de la club a sponsorului care a susţinut echipa în ultimii10 ani, Emil Părău. „Este o mare performanţă pentru noi să avem 12 sportivi la loturile naţionale şi în acest an şi sperăm să câştigăm cât mai multe medalii de aur la ediţia 2015 a Campionatului European. Totuşi, la europene, sportivii vom evolua cu durere în suflet, pentru că am fost anunţaţi de către conducerea CS Comexim R Lupeni că nu ne va mai susţine pe viitor. Fără ajutor de la autorităţi sau implicarea unui alt sponsor, există riscul ca aceşti sportivi şi mulţi alţii care nu au prins echipa României să-şi încheie activitatea sportivă, tocmai acum când, după mulţi ani de muncă şi sacrificii”, a declarat antrenorul Dima Druncea.
Rămâne de văzut dacă CS Comexim Lupeni va rezista din punct de vedere financiar şi îşi va păstra sportivii sau dacă clubul se va scufunda şi-i va pierde pe campionii de la fotbal tenis.
O posibilă soluţie ar fi ca echipa să fie preluată de către Sindicatul „Muntele”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii