O nouă investiţie finalizată în municipiul Hunedoara

O nouă investiţie finalizată în municipiul Hunedoara

Timp de citire: un minut

O nouă investiţie se apropie de final în municipiul Hunedoara. Este vorba despre Centrul Social Multifuncţional pentru persoanele vârstnice din localitate care îşi va deschide în curând porţile. Centrul se adresează persoanelor de vârsta a treia cărora li se vor oferi servicii sociale, medicale, cazare, masă, dar şi activităţi de petrecere a timpului liber. Proiectul este derulat pe fonduri europene şi de la bugetul local, cu o valoare totală 3,6 milioane de lei.

2„Este gata în proporţie de 100% . Ceea ce ar mai trebui făcut este împrejmuirea lui care nu era prevăzută în proiect şi o vom realiza până la sfârşitul acestui an. Acest centru se adresează în special persoanelor de vârsta a III-a, va avea un număr de 55 de locuri de cazare pentru cei care vor sta tot timpul aici, dar va deveni şi un centru de zi pentru peste 100 de persoane pe care le vom lua în fiecare zi dimineaţa şi le vom aduce seara înapoi în oraş”, a declarat Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara.

Proiectul a fost realizat pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite de municipalitate prin revalorificarea clădirilor fostei unităţi militare din Hăşdat. Acest Centru Social Multifuncţional include o bucătărie, o sală de mese şi una polivalentă pentru acţiuni recreative. De asemenea, au fost amenajate şi mai multe ateliere de lucru. Nu în ultimul rând, având în vederea zona în care este amplasat acest centru, vârstnicilor le va fi asigurat în mod gratuit transportul.

Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii