O întrebare pentru toate vârstele: Îşi face Jiul echipă de veterani?

O întrebare pentru toate vârstele: Îşi face Jiul echipă de veterani?

Timp de citire: un minut

Cum posibilităţile ca CSM Jiul Petroşani să nu se mai înscrie în noua ediţie a campionatului judeţean, la fotbal, sunt tot mai mari, de la un timp încoace circulă tot mai mult varianta conform căreia Jiul şi-ar face o echipă formată din jucători care au evoluat cu ani mulţi în urmă la Petroşani.

Aşa că este posibil să-i revedem pe teren pe Damian Militaru, legenda vie a fotbalului petroşenean, Sorin Ghiţan, care este şi singurul portar legitimat din lotul petroşenean, Marin Tudorache, Cosmin Kanduth, Cornel Irina şi mulţi alţii. Deocamdată ideea e doar la nivel de zvon şi nu se ştie dacă va fi şi pusă în practică. Cert este că situaţia Jiului este una  destul de delicată, după ce mai mulţi jucători de bază au ales să plece la alte echipe, unii chiar să abandoneze fotbalul în favoarea şcolii.

„Nu ştiu ce să spun despre situaţia echipei. Noi ne ocupăm cu acelaşi lucruri la stadion, tuns gazon, antrenament cu grupele de copii mai puţin cu antrenamentele la echipa mare pentru că nu are cine să vină. Mai mult decât atât, nu am ce spune. Sunt singurul portar legitimat”,a  afirmat Sorin Ghiţan.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii