O fotografie de excepție, o postare pe Facebook, strânge like-uri, și poți...

O fotografie de excepție, o postare pe Facebook, strânge like-uri, și poți lua premiu de la Primăria Hunedoara. Te bagi?

Timp de citire: un minut

Primăria Hunedoara organizează în perioada 10.12. – 22.12.2015, concursul „Hunedoara în straie de sărbătoare”. Scopul concursului este ilustrarea celor mai frumoase imagini cu Hunedoara împodobită cu decoraţiunile de iarnă. Clasamentul se realizează prin numărul de „like”-uri strânse de fiecare concurent. Imaginile trebuie trimise pe pagina de Facebook „Primăria municipiului Hunedoara” într-un mesaj privat în care vor fi menţionate numele complet şi numărul de telefon al participantulu. Contorizarea voturilor ( Îmi place/Like) va avea loc până în data de 29.12.2015.

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, membră a comunităţii Facebook, cu domiciliul în Hunedoara cu excepţia angajaţilor organizatori, precum şi a membrilor familiilor acestora. Este permisă înscrierea a maximum 2 poze ale aceluiaşi utilizator pe toată durata concursului. Aceeași fotografie nu poate fi postată de mai mulți utilizatori.

Fotografiile trimise trebuie să fie originale, realizate de utilizatori, realiste, fără texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor și care nu aparțin participantului. Fotografiile trebuie să fie în format jpg, png sau gif. Pentru a putea vota o fotografie înscrisă în concurs, utilizatorii de Facebook trebuie să fie fani ai paginii Primăria Municipiului Hunedoara. Votarea se realizează apăsând butonul „Like” situat sub fotografie. Un utilizator poate să voteze un număr nelimitat de fotografii. Un utilizator poate să voteze o singură dată aceeași fotografie pe toată durata concursului. Fotografiile cu cele mai multe voturi primite din partea utilizatorilor până în data de 29.12.2015, clasate pe primele 3 locuri, vor fi premiate. Organizatorul va dezvălui premiile, în ziua finalizării votului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii