O femeie incendiată de fostul soț, la Orăștie

O femeie incendiată de fostul soț, la Orăștie

Timp de citire: un minut

Duminică, 23 august, o femeie din Orăștie a trecut prin momente cumplite. Fostul soț i-a dat foc în plină stradă. Gelozia și răzbunarea stau la baza comportamentului primitiv de care a dat dovadă bărbatul.

La ora 08:05, Poliția municipiului Orăștie a fost sesizată prin Serviciul Naţional Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din localitate. Martorul a solicitat imediat ajutorul poliției și a salvării în zona pietonală  din apropierea străzii Unirii. O femeie se zbătea disperată și striga după ajutor, având hainele cuprinse de flăcări.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că victima, o femeie în vârstă de 42 de ani, plecată la muncă temporară în Germania, a fost incendiată de fostul soț, un bărbat în vârstă de 46 ani, plecat și el în Germania, la muncă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a divorțului înregistrat în urmă cu un an. Cei doi veniseră acasă, în Orăştie, pentru a-şi petrecere concediul de odihnă.

Victima  a fost transportată la U.P.U. Orăștie și apoi la Spitalul Județean Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii