O achiziţie nouă a edililor petroşeneni: Scena „Naşterea Domnului”

O achiziţie nouă a edililor petroşeneni: Scena „Naşterea Domnului”

Timp de citire: un minut
De câţiva ani, petroşenenii s-au obişnuit să fotografieze, să se fotografieze şi să admire scena Naşterii Domnului. Chiar dacă nu ţine de cutuma ortodoxă, diorama scenei de factură biblică este aşteptată în fiecare an şi ne bucură că administraţia locală alege să expună acest complex, pentru că, în definitiv, reprezintă esenţa Crăciunului. 
Această dioramă a fost achiziţionată aparte faţă de celelalte ornamente stradale. De fapt, acest complex este singurul achiziţionat, nu închiriat. Diorama a fost furnizată de societatea Taniei Puşa Vişănescu, mama unei actriţe din Deva, care a participat la Cannes anul trecut. Diorama Naşterea Domnului este formată din staul, construcţie din lemn, şi 8 manechine ce reprezintă personaje biblice. Sunt incluse instalaţia electrică şi elementele decorative. Complexul a costat 27.000 lei şi a fost achiziţionat în luna noiembrie.
Ornamentele care împodobesc Petroşaniul sunt furnizate de SC MK Lighting SRL, o societate din Hunedoara. Acestea au fost închiriate pentru suma de 336.700 lei, fără TVA. Contractul de închiriere a celor 38 de tipuri de ornamente diferite care îmbracă străzile Petroşaniului presupune nu doar furnizarea lor, ci şi montarea acestora, mentenanţa, demontarea şi transportul.
Sonia LIBERESCU 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii