Nu vă speriaţi, chiar dacă începe Festivalul… Dinozaurilor

Nu vă speriaţi, chiar dacă începe Festivalul… Dinozaurilor

Timp de citire: un minut

Prima ediţie a Festivalului Dinozaurilor va avea loc în perioada 24-26 iulie 2015, în Ţara Haţegului, pe teritoriul Geoparcului.

Festivalul se înscrie în linia evenimentelor organizate şi până acum de Geoparcul Dinozaurilor, cu accent pe latura artistică şi culturală. Pe lângă ateliere de creaţie destinate copiilor şi alte evenimente menite să promoveze dinozaurii pitici unici în lume care au trăit pe fosta Insulă a Haţegului în urmă cu 70 de milioane de ani, localnicii şi turiştii aflaţi în zonă au posibilitatea să participe la un concert de muzică folk şi la reprezentaţii de teatru.

Nicu Zotta, Dana Florian, Felicia Popescu şi Dan Manciulea se numără printre cei care au confirmat deja prezenţa în cadrul festivalului şi lansează invitaţia tuturor iubitorilor de muzică folk să participe la „O seară între prieteni”. Concertul va avea loc sâmbătă 25 iulie în satul Mălăieşti, comuna Sălaşu de Sus, iar scenografia spectacolului va fi asigurată de cadrul de poveste oferit de Cetatea Mălăieşti.

În comuna Baru, trupa de teatru „Anonimii Comedianţi”, formată din actori amatori din Bucureşti, îşi propune să ofere publicului un spectacol vesel şi relaxant, în ton cu o seară caldă de vară, intitulat „Umor… cu linguriţa”.

Participarea la ambele evenimente este gratuită.

Deşi aflat la prima ediţie, Festivalul Dinozaurilor îşi propune să devină unul de tradiţie care să se înscrie în rândul evenimentelor culturale de notorietate din judeţul Hunedoara, în scopul promovării culturii şi valorilor haţegane.

Mihaela PETROŞAN

Festivalul este organizat în baza unui parteneriat între Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului – Universitatea din Bucureşti cu Asociaţia Geomedia, Asociaţia Centrul de Resurse pentru Acţiune Locală, Asociaţia Femeilor din Sântămăria Orlea, Asociaţia Drag de Haţeg şi cu sprijinul autorităţilor locale din zonă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii