N-a fost să fie… / Avram Iancu a înclinat steagul

N-a fost să fie… / Avram Iancu a înclinat steagul

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Înotătorul Avram Iancu a vrut să realizeze o nouă performanță demnă de cartea recordurilor: traversarea lacului Balaton.

 

Eforturile sportivului amator nu au fost încununate cu succes.

„18 iulie a fost o zi mult așteptată, o zi pentru care s-a muncit mult, o zi pentru care nopțile au devenit zile de antrenament, o zi în care se putea scrie din nou istorie. Dar nu a fost așa, natura ne-a demonstrat încă odată că poate nu facem așa mult pentru ea, pentru frumusețea, aerul și liniștea pe care ni le oferă. Noi am înțeles și cu siguranță Cel de Sus ne va mai da o șansă, dar după toate cele să vedem și partea frumoasă a lucrurilor. Cu siguranță nu vom uita clipele frumoase petrecute împreună, momentele când se făceau strategii, bucuria startului și mai presus de toate prieteniile care s-au legat”, se arată pe contul de Facebook a lui Avram Iancu.

(Consiliul Local Petroșani i-a premiat cu câte 20.000 lei pe Avram Iancu și Toma Coconea, înaintea desfășurării unor competiții, pe care, e drept, nici unul dintre cei doi nu le-au finalizat. Unele voci din spațiu public solicită restituirea acestor bani comunității locale. Întrucât banii nu au fost dați cu destinația explicită a finalizării celor două competiții – deși se știa că premierea a fost făcută tocmai pentru a-i ajuta pe cei doi să participe la competiții -, nu au de ce să fie returnați – din punct de vedere legal. Unii aduc în discuție moralitatea… De aceea discuțiile încep să devină ipocrite. Ar fi culmea să predai la casieria primăriei, singur și nesilit de nimeni, 20.000 de lei, dacă nu te obligă legea. – n.r.).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii