Moloţ a rupt tăcerea! Câţi bani au găsit mascaţii acasă la fostul...

Moloţ a rupt tăcerea! Câţi bani au găsit mascaţii acasă la fostul preşedinte al CJ Hunedoara

Timp de citire: un minut

Joi, în cadrul emisiunii „Ediţie specială”, moderată de jurnalistul Alin Bena la Hunedoara TV, Mircea Ioan Moloţ, fostul preşedinte al CJ Hunedoara, a lămurit mitul „metrilor cubi de bani” pe care i-ar fi avut acasă în luna noiembrie, la percheziţiile prin care a devenit publică ancheta DNA împotriva sa.

În exclusivitate pentru Hunedoara TV, Mircea Ioan Moloţ a prezentat un proces verbal de sechestru, document în care au fost precizate sumele de bani pe care anchetatorii le-au găsit la domiciliul acestuia la momentul percheziţiilor din luna noiembrie 2014.

Astfel, deşi s-a vehiculat mitul că familia Moloţ depozita în locuinţă sume importante de bani, „metri cubi de bani” mai exact, sumele reale identificate de către anchetatori n-au fost deloc impresionante: 20.300 de lei  (pe care Moloţ spunea că i-a pregătit pentru a cumpăra porumb pentru animale), 2.870 de lire, 2.350 de euro şi 195 de dolari americani.

Chestionat de jurnalistul Alin Bena, Moloţ a afirmat că averea sa personală (aflată, la acest moment, sub sechestru) se poate cuantifica mult sub 1 milion de euro. Şi, chiar dacă ar vinde absolut toate bunurile deţinute de firma familiei sale, nu crede că s-ar putea ajunge la o asemenea sumă. „Le-am da maine dacă am primi un milion de euro”, a afirmat Moloţ. Fostul preşedinte al CJ Hunedoara spune că familia sa deţine doar suprafeţe de teren, o casă în Deva şi o casă de vacanţă la Săcărâmb. Moloţ a mai spus că nu a existat an, din anii ’90 până în prezent, în care firmele familiei sale să nu fi avut împrumuturi bancare.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii