Moldovan, antrenor Inter: „Eram clar pe primul loc”

Moldovan, antrenor Inter: „Eram clar pe primul loc”

Timp de citire: un minut

Antrenorul echipei de fotbal Inter Petrila, Aurel Moldovan, crede că echipa sa putea termina turul pe primul loc, dacă jucătorii s-ar fi concentrata mai mult.

Un lot mai bun decât locul IV

De departe echipa cu cel mai bun lot din Liga a IV-a, Inter Petrila a terminat turul de campionat doar pe locul al patrulea, la şapte puncte distanţă de ocupanta primului loc, Şoimul Băiţa.

Văzută ca favorită certă la primul loc şi datorită jucătorilor experimentaţi pe care îi are (Adrian Câmpeanu, Iosif Kalai, Duma sau Bocu), Inter Petrila s-a clasat pe locul al patrulea, la şapte puncte de primul loc, Şoimul Băiţa. Inter a pierdut puncte importante în patru jocuri, în care, normal, era favorită.

„Cu puţină concentrare şi seriozitate, eram clar pe primul loc pentru că avem un lot valoros, iar asta este foarte clar. Cel mai important pentru noi este, însă, faptul că avem un lot format din jucători autohtoni doar din Petrila şi din Lonea. Au fost şi unele probleme, când unii jucători au plecat la muncă în străinătate şi au venit la echipă pe parcursul campionatului şi le-a trebuit ceva timp pentru acomodare. Pentru noi, obiectivul rămâne acela să câştigăm toate meciurile din retur”, a declarat Aurel Moldovan.

Cei mai bună marcatoare

Inter Petrila îşi va relua pregătirile din luna februarie în mare parte cu acelaşi lot de jucători, dar probabil cu o ambiţie mai mare pentru returul de campionat. Cu siguranţă, greul va apăsa tot pe umerii jucătorilor experimentaţi, Kalai şi Câmpeanu, cei care au fost mai mereu pe lista marcatorilor. Opt victorii, două egaluri şi trei înfrângeri este linia de clasament a Interului.  Inter este echipa cu cele mai multe goluri marcate în turul de campionat, 52, şi a primit doar 15 goluri, având una dintre cele mai bune apărări din campionat.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii