Modificări la rugby / Știinţa ar putea reveni pe teren în septembrie

Modificări la rugby / Știinţa ar putea reveni pe teren în septembrie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Superliga națională de rugby se va relua într-un format redus, începând cu 15 august, când sunt programate, la Brașov, meciuri de baraj conform clasamentului la zi. Apoi, la 22 august se vor disputa semifinalele, iar finala campionatului și meciurile de clasament sunt prevăzute pentru 29 august.

În Cupa României,
cele șase echipe participante vor fi împărțite în două grupe pe criterii regionale. SCM Timișoara va evolua în Grupa 2, alături de CSM Știința Baia Mare și Universitatea Club. Partidele vor începe la 1 august. Semifinalele Cupei României vor avea loc pe 10 octombrie, iar finala e programată pe 17 octombrie.

În Divizia Națională de Seniori,
se vor disputa cele șapte etape rămase din retur, începând cu data de 5 septembrie.
De asemenea, Campionatul Național de Rugby în 7 se va finaliza prin disputarea celor două etape restante. Prima e programată la 25 iulie, la Petroșani, iar a doua pe 1 august, la Galați.
Rugbiștii de la Știința Petroșani nu și-au reluat încă antrenamentele, deoarece așteptau aceste decizii ale forului federal și măsurile clare care să poată permite jucătorilor revenirea pe teren. Până atunci, să menționăm că la echipa din Valea Jiului a revenit Răzvan Barbu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii