Mobilizare de forțe în județ / Bani pentru nocturnă

Mobilizare de forțe în județ / Bani pentru nocturnă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Partida de fotbal dintre CS Hunedoara și FCSB este evenimentul fotbalistic numărul 1 al anului în județul nostru.

 

Și Consiliul Județean Hunedoara se implică în organizarea celui mai important eveniment fotbalistic al toamnei, meciul de fotbal dintre CS Hunedoara și FCSB.

În cadrul ședinței de miercuri, 15 septembrie, consilierii județeni au aprobat cu unanimitate de voturi asocierea dintre Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, și Municipiul Hunedoara, prin Consiliul Local Hunedoara și Clubul Sportiv Hunedoara, în vederea organizării meciului de fotbal dintre echipele CS Hunedoara și FCSB, contând pentru șaisprezecimile Cupei României la fotbal.

Evenimentul fotbalistic va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 21.30, și va fi transmis în direct de către televiziunile cu profil sportiv.

În aceste condiții, pentru ca meciul să poată fi găzduit pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara, CS Hunedoara a decis închirierea unei nocturne mobile și a solicitat, în acest sens, sprijinul Primăriei Municipiului Hunedoara și al Consiliului Județean Hunedoara. În baza Acordului de parteneriat, Consiliul Județean Hunedoara a hotărât alocarea a 150.000 lei, ceea ce reprezintă jumătate din suma necesară aducerii nocturnei, cealaltă jumătate urmând a fi suportată de Primăria Municipiului Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii