Ministrul Muncii s-a întâlnit cu prefectul judeţului

Ministrul Muncii s-a întâlnit cu prefectul judeţului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, s-a întâlnit pe 18 septembrie cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru. 

La întâlnirea de la Prefectura Hunedoara au participat subprefecții Petru Călin Marian și Dorel Ovidiu Bretean, primarul municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea și Carmen Hărău, senator de Hunedoara.
Prefectul Vasilică Potecă i-a prezentat doamnei ministru atât situația generală din punct de vedere social a județului, cât și problemele punctuale ale pensionarilor hunedoreni. S-a discutat despre activitatea instituțiilor din județul Hunedoara ale ministerului și despre măsurile care se pot lua pentru ca relațiile cu publicul să fie îmbunătățite și pentru creșterea eficienței modului de lucru al angajaților ministerului. Vasilică Potecă a solicitat sprijinul ministerului în acțiunile instituțiilor hunedorene ale statului pentru rezolvarea problemelor sociale.
Ministrul Muncii și Protecției Sociale a declarat că se va implica în continuare în modernizarea instituțiilor publice hunedorene cu impact social important.
„Funcționarii publici din aceste agenții sau direcții județene trebuie să fie în slujba celor care au nevoie de serviciile lor. Situația din județul Hunedoara este foarte importantă pentru guvern, mai ales pentru că aici avem foarte mulți pensionari, mai ales din minerit și siderurgie. Voi fi atentă în continuare și voi urmări aplicarea măsurilor active acordate de Guvernul României,  în ceea ce privește sprijinul angajatorilor și angajaților din județul Hunedoara.” a declarat Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii