Ministerul vrea reluarea activităţii sportive în interiorul locaţiilor

Ministerul vrea reluarea activităţii sportive în interiorul locaţiilor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a avut o nouă întâlnire cu reprezentanții sporturilor care se desfășoară în spații închise, de la următoarele federații sportive: FR Tenis de Masă, FR Scrimă, FR Atletism, FR Judo, FR Gimnastică Ritmică, FR Gimnastică, FR Lupte, FR Kaiac-canoe, FR Haltere, FR Box, FR Tir Sportiv, FR Bob și Sanie, FR Natație și FR Canotaj.

„O veste importantă pentru sporturile care se desfășoară în spații închise este că luăm în calcul reluarea competițiilor pentru acele discipline care se pot practica în condiții de siguranță pentru toți participanții”, a declarat ministrul Ionuț Stroe.
„În acest sens, vom avea cât de curând o întâlnire cu colegii noștri de la Institutul Național de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății la care voi invita și federațiile sportive direct interesate de acest subiect. Există sporturi, precum tenisul de masă, scrima, șahul, tirul sportiv sau halterele, ca să dau doar câteva exemple, unde nu sunt probleme în a asigura distanțarea între participanți sau alte măsuri de protecție, astfel încât să minimizăm riscul de infectare”, a mai spus Ionuț Stroe. Care a mai discutat cu reprezentanții federațiilor și despre bugetele din acest an, precizând că MTS va da dovadă de „flexibilitate”.
„Un alt subiect important discutat cu federațiile este cel legat de bugete. Ne-am arătat disponibilitatea totală de a ne adapta la realitățile și nevoile curente ale structurilor sportive. Este evident că acest an ne-a adus provocări pe care nimeni nu le-ar fi putut anticipa, este o situație inedită pentru toată lumea, situație pe care încercăm să o gestionăm cât mai bine, iar în acest context MTS dă dovadă de flexibilitate și deschidere în fața cerințelor federațiilor”, a mai demnitarul care conduce MTS.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii