Minerul Uricani s-a reunit / Chitită să se claseze în primele 10 echipe

Minerul Uricani s-a reunit / Chitită să se claseze în primele 10 echipe

Timp de citire: un minut

Minerul Uricani s-a reunit, joi, cam în aceeaşi formulă ca şi în sezonul trecut.

 Vasile Scurtu,

preşedintele Minerului, a declarat că deocamdată nu va pleca nimeni de la echipă.

Ba din contră, oficialul spune că aşteaptă jucători la Uricani, unde vor avea condiţii financiare şi materiale dintre cele mai bune, cu salarii şi prime de joc mai mult decât atractive pentru acest nivel.

„În mare parte vom începe sezonul cu aceiaşi jucători. Nimeni nu şi-a manifestat dorinţa de a pleca. Aşteptăm forţe proaspete. În ceea ce priveşte obiectivul, eu spun că prezenţa în primele 10 locuri este un obiectiv decent, pe care îl putem atinge. Cert este că vrem să spălăm ruşinea sezonului trecut. Vreau să ne întărim, dar nu acceptăm orice jucător. Evident că nu vom da bani la cei care nu au valoare. Ei trebuie să confirme că merită să joace la Minerul Uricani”, a declarat Vasile Scurtu.

Proteasa rămâne

Curtat de mai multe echipe în această vară, printre care şi o formaţie din Liga a III-a din Craiova, liderul formaţiei uricănene, Elian Proteasa va continua să joace în noul sezon tot la Uricani.

„Pentru Elian este mai greu să plece, el fiind şi angajat ca miner. Dar noi ne bucurăm că îl vom avea în rândurile noastre şi în campionatul care va începe în luna august”, a mai spus Vasile Scurtu.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii