MESAJUL LUI ILIE PĂDUCEL CĂTRE PETRILENI

MESAJUL LUI ILIE PĂDUCEL CĂTRE PETRILENI

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Fostul primar liberal al Petrilei, Ilie Păducel, candidat la o nouă funcție de primar din partea PNL Petrila, la alegerile de duminică, a ținut să transmită prin intermediul ZVJ, cetățenilor petrileni, următoarele: „Dragilor mei petrileni, vreau să le transmit prin intermediul Ziarului Văii Jiului că mă simt foarte mulțumit și am satisfacția cea mai mare astăzi, după ce am semnat declarația comună a tuturor celor suntem în organizațiile PNL din Valea Jiului, alături de președintele PNL Hunedoara, domnul Heiuș și de prim-vicepreședintele Adrian David, candidatul partidului nostru la funcția de președinte al consiliului județean la alegerile de duminică 27 septembrie, pentru faptul că susținem în continuare mineritului alături de Guvernul României și primul-ministru Ludovic Orban.
Eu, în continuare, doresc să fac referire, în mod concret, la activitatea de la Mina Lonea din Petrila noastră minunată, unde am lucrat peste 27 de ani, din 1966 începând activitatea la această unitate minieră. Am trăit acolo și bune și rele, am avut și satisfacții deosebite împreună cu cetățenii și cu colegii mei, fie de la mină, fie, ulterior, din administrația locală.
Dragii mei petrileni, cât am fost primar, am reușit împreună cu colegii mei din primărie să atragem mari investiții pentru orașul Petrila, am reușit pentru dumneavoastră să ridicăm calitatea vieții și imaginea unui mic oraș minier situat între munții aceștia frumoși, iar împreună cu dumneavoastră am fost mereu într-o continuă activitate pentru a ridica standardele orașului nostru. De aceea, și pe această cale permiteți-mi să adresez cele mai sincere urări și un mesaj de suflet către dumneavoastră, fiii orașului Petrila: duminică mergeți la vot și votați ca primar pe Ilie Păducel! Mă aflu pe buletinul de vot la poziția 4 și echipa de consilieri locali propusă de PNL Petrila se află pe poziția nr. 5 pe buletinul de vot pentru consiliul local.
Împreună cu dumneavoastră, cetățenii, dacă ne veți gira destinele Petrilei pe o perioadă de 4 ani, orașul, noi toți, vom avea numai de câștigat! Avem cea mai bună echipă, iar pe mine mă știți ca pe un primar serios, activ, responsabil și care nu va mințit niciodată. Iar ca sprijinul să fie și mai mare, votați la funcția de președinte al consiliului județean și pe tânărul liberal Adrian David, om al Văii Jiului, un om capabil și muncitor care ne va putea ajuta foarte mult din această poziție, aici gândindu-mă și la proiectele europene ce se vor putea implementa și la Petrila noastră dragă. Avem guvern liberal, avem ministru al Fondurilor Europene, sper să avem după data de 27 septembrie și președinte la Consiliu Județean Hunedoara, dar și primari în mai multe localități din Vale, inclusiv la Petrila, astfel încât proiectele integrate finanțate cu bani europeni să poată ajunge a fi implementate în toată Valea Jiului și Petrila ușor, fără alte piedici politice, cum nu de puține ori s-a întâmplat. Este șansa noastră, a tuturor petrilenilor, deci să nu o ratăm. Dumnezeu să ne ajute pe toți!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii