Mesaj de la Melniciuc pentru jucătorii Ştiinţei: / „Vă aştept în Superligă!”

Mesaj de la Melniciuc pentru jucătorii Ştiinţei: / „Vă aştept în Superligă!”

Timp de citire: un minut

Echipa de rugby Universitatea Cluj a luat o opţiune importantă pentru ocuparea poziţiei a cincea la finalul sezonului 2015 a SuperLigii CEC Bank, după ce s-a impus în manşa tur, pe teren propriu cu 25-16 în faţa echipei Dinamo Bucureşti.

Ovidiu Melniciuc, uvertura clujenilor, care are si rolul de transformer, a fost conform superliga.ro, cel mai bun jucător al acelui meci, pe lângă cele 11 puncte marcate din loviturile de picior, reuşind si un eseu spectaculos. Descoperit de antrenorul Constantin Vlad şi format la LPS Suceava, Ovidiu Melnicuc (21 de ani, 178 m şi 83 kg) a evoluat o bună perioadă de timp şi sub culorile echipei Ştiinţa Petroşani.

„Eu mă bucur că am putut ajuta echipa, pentru că într-un astfel de meci orice punct contează. Am găsit aici o familie, am învăţat foarte multe şi cred că am crescut şi ca joc. Am avut emoţii mari la început, însă, treptat, am prins curaj, m-am pregătit mai mult, am început să progresez şi acum încerc să ajut cât mai mult echipa”, a declarat jucătorul pe superliga.ro. În sezonul trecut, Ovidiu Melniciuc a fost cel mai bun marcator de puncte al Ştiinţei Petroşani, echipă care a câştigat Divizia Naţională de Seniori. Melniciuc spune că încă păstrează legătura cu foştii săi colegi, cărora le-a transmis un mesaj foarte clar.

„Ţin legătura, chiar i-am felicitat, m-am bucurat pentru reuşita lor pentru că ştiu cât de mult au muncit. Îi aştept să jucăm împreună în SuperLiga! Cât despre mine îmi doresc să progresez cât mai mult şi să fac meciuri bune, să ajung să joc şi pentru echipa naţională de seniori. Participarea cu România la Cupa Mondială din Japonia din anul 2019 este un obiectiv pe termen lung pe care mi l-am propus şi ştiu că trebuie să mă autodepăşesc ca să îl realizez, dar voi lupta pentru asta”, a spus jucătorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii