Medaliaţii la Jocurile Europei, premiaţi de COSR

Medaliaţii la Jocurile Europei, premiaţi de COSR

Timp de citire: un minut

Pentru că s-au clasat pe primele şase locuri la prima ediţie a Jocurilor Europene de la Baku, sportivii Andreea Iridon, Gabriel Bocşer, de la CNS „Cetate” Deva, dar şi petroşeneanul Dacian Barna vor fi premiaţi, marţi, de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Andreea are în palmares o medalie de argint la bârnă şi una de bronz la paralele, iar Gabriel a cucerit medalia de argint cu echipa României în proba de grup la gimnastică aerobică. Practicanţii gimnasticii artistice şi aerobice au cucerit patru dintre cele 12 medalii ale României la ediţia inaugurală a Jocurilor Europene.

În total, România şi-a trecut în palmares trei medalii de aur, cinci de argint, patru de bronz, două locuri 4, nouă locuri 5 şi două locuri 6.

Gimnastica a contribuit la acest bilanţ cu două medalii de argint cucerite de Andreea Iridon (artistică la bârnă), Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete, Dacian Barna (din Petroşani), Lucian Săvulescu şi Daniel Bocşer (aerobic – în proba de grup) şi cu două de bronz obţinute de Andreea Iridon (artistică – paralele) şi Marius Berbecar (artistică – paralele). În plus, gimnastica a reuşit şi câteva clasări în apropierea podiumului astfel: locul 5 prin Silvia Zarzu (artistică – sol) şi Cristian Băţagă (artistică – sărituri) şi locul 6 – Lavinia Panaete, Dacian Barna (aerobic – perechi).

La eveniment, alături de sportivii premiaţi, vor participa membrii Comitetului Executiv al COSR şi conducătorii federaţiilor naţionale de scrimă, gimnastică, judo, sambo, caiac-canoe, lupte, box, nataţie şi pentatlon modern, care au avut reprezentanţi clasaţi în primele şase locuri la Jocurile Europene de la Baku.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii