Măsuri de stopare a incendiului de la groapa de gunoi

Măsuri de stopare a incendiului de la groapa de gunoi

Timp de citire: un minut

Incendiul de la groapa de gunoi a Devei va fi stopat definitiv. Cel puţin asta încearcă administraţia să facă. Drept urmare, pământul şi molozul rezultat din construcţii este transportat şi împrăştiat peste groapa de gunoi din Deva.

Sătui de intervenţiile continue ale celor de la ISU, reprezentanţii primăriei s-au hotărât să le ofere acestora o mână de ajutor. Aşa cum spuneau şi reprezentanţii ISU, pentru stingerea incendiului de la groapa de gunoi este nevoie de pământ, deoarece apa nu face faţă marilor acumulări de metan.

Pentru a proteja populaţia Devei, începând de săptămâna trecută primarul municipiului a găsit o soluţie împreună cu reprezentanţii firmelor care execută lucrări la cele şase proiecte de reabilitare şi regenerare urbană din municipiu. S-a decis ca tot pământul şi molozul rezultat din decopertare să fie transportat la rampa de gunoi, astfel încât să fie astupate focarele de incendiu”, a declarat Mona Voinescu, purtător de cuvânt Primăria Deva

Această măsură era una necesară, deoarece municipiul Deva este acoperit zilnic de un fum greu şi înecăcios, provenit din arderile continue de deşeuri.

Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii