Mărcile referitoare la Castelul Corvinilor au fost admise la înregistrare de către...

Mărcile referitoare la Castelul Corvinilor au fost admise la înregistrare de către OSIM

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci a admis cererile de înregistrare depuse de Primăria Hunedoara pentru cele patru mărci de înregistrare privind castelul – cel mai vizitat obiectiv turistic din județ.

În etapa de examinare de fond OSIM a analizat argumentele prezentate și documentele depuse la dosar și a decis admiterea la înregistrare a celor 4 mărci verbale solicitate: Castelul Corvinilor, Castelul Corvineștilor, Castelul Huniazilor și Castelul Hunedoarei. De acum, utilizarea numelui și a imaginilor cu privire la Castelul Corvinilor se va face, în principiu, cu autorizarea primăriei.

”Acum Primăria municipiului Hunedoara deține instrumentul prin care poate să se îndrepte împotriva acelora care în mod rău voit doresc să profite de imaginea, numele și notorietatea Castelului Corvinilor, obiectiv turistic și cultural reprezentativ pentru municipiul Hunedoara, dar și unul dintre cele mai apreciate și vizitate monumente aflate în patrimoniul național”, anunță biroul de presă al primăriei.

Primăria municipiului Hunedoara rămâne în continuare preocupată de restaurarea și întreținerea castelului, dar acordă și o atenție deosebită laturii imateriale a monumentului, urmărind promovarea cât mai eficace a acestuia, precum și protejarea drepturilor pe care le deține.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii