Marca Jiul Petroșani, înregistrată la OSIM

Marca Jiul Petroșani, înregistrată la OSIM

Timp de citire: un minut

După o perioadă de peste un an de zile de când a fost depusă documentația, marca echipei Jiul Petroșani a fost înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Marca aparține Clubului Sportiv Municipal Jiul Petroșani, care funcționează în subordinea administrației locale.
”Ca urmare a demersurilor pe care le-am început în urmă cu mai bine de un an, am reușit să înregistrăm la OSIM marca echipei noastre de suflet, Jiul Petroșani, astfel devenind sigla oficialã a clubului. Titularul mărcii este Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroșani, care funcționează în subordinea Primăriei Petroșani, Certificatul de Înregistrare fiind valabil până în anul 2031”, arată Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.
Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroșani, cunoscut sub numele de Jiul Petroșani este un club de fotbal care a fost înființat în 11 martie 1919, cu numele de Clubul Atletic al Minelor din Petroșani. Cea mai importantă realizare din palmaresul clubului este câștigarea Cupei României în sezonul 1973-1974.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii