Maraton. Bronz în doi

Maraton. Bronz în doi

Timp de citire: un minut

O echipă de la San Montan Petroşani, preşedinte Erika Santa, a participat la ultra maratonul BUCEGI 7.500, desfăşurat pe distanţa de 90 de kilometri.

Conform spuselor sportivilor cei 90 de kilometri au fost… 106 kilometri. Georgeta Manolache a făcut pereche cu Tekar Tănase. Cei doi s-au situat pe locul al treilea, după o cursă cu multe peripeţii şi foarte multe abandonuri. Sportivii din Vale au terminat cursa cu timpul de 27 de ore şi 14 minute, obţinând locul al treilea la OPEN.

A fost un maraton râvnit de mulţi, dar terminat de puţini. Concomitent cu acest concurs a mai avut loc o alergare montană, alergare neoficială, pe Trans Alpina organizată de timişoreanul Ciprian Ştefănescu. Toţi participanţii au încercat să-şi depăşească limitele. Daniela Vasiloancă, Lucian Labă, Ion Bârnea, Marius Budai, Ion Radu de la San Montan  au terminat cursa cu bine. „Ţin să-i felicit toţi participanţii chiar şi pe cei din alte oraşe care au participat la o cursă dificilă, dar frumoasă”, a declarat Erika Santa, preşedintele clubului petroşenean.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii