Mâine va fi inaugurată aripa nouă a Spitalului Județean de Urgență Deva....

Mâine va fi inaugurată aripa nouă a Spitalului Județean de Urgență Deva. Dar va putea fi folosită abia la mijlocul lui 2017

Timp de citire: un minut

Mâine, 29 noiembrie, conducerea Consiliului Județean Hunedoara va fi prezentă la tăierea panglicii noii aripi a Spitalului Județean de Urgență Deva. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 09:00–10:45. Lucrările sunt recepționate după o așteptare de 5 ani.

Aripa nouă a fost construită cu totul, de la fundație. Aici se vor regăsi toate secțiile chirurgicale, inclusiv blocul operator și ATI. Sunt cinci săli de operații și alte trei săli care se regăsesc la etaje diferite pentru oftalmologie, cezariene și ORL. Primele fonduri pentru investiție au fost solicitate în anul 2009 dar construcția noului spațiu a început în anul 2011. Valoarea investiției se ridică la 100 milioane lei, de la instalațiile de filtrare și sterilizare a aerului până la sistemele pentru încălzirea și sterilizarea apei sunt de ultimă generație.

Însă noua aripă va fi funcțională abia de anul viitor. Dotările cu mobilier și echipamente medicale ale secțiilor din aripa nouă a spitalului vor fi terminate în aproximativ cinci luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii