Măi, să fie! Dacă ne-am lua după Ţîmpău şi Mărginean, / CEH...

Măi, să fie! Dacă ne-am lua după Ţîmpău şi Mărginean, / CEH poate fi salvat cu… cărţi poştale

Timp de citire: un minut
Preşedintele interimar al filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău, alături de primarul Devei, Petru Mărginean, a făcut, joi, un apel la populaţia din Deva să ceară lui Victor Ponta rezolvarea problemelor grave de la Complexul Energetic Hunedoara (CEH). 
În mod inedit, cei doi liberali au avut iniţiativa de a tipări 20.000 de cărţi poştale ce vor fi distribuite devenilor. Cărţile poştale ar urma să fie trimise premierului, odată cu solicitarea de a se lua măsuri urgente pentru salvarea CEH şi, implicit, a Termocentralei Mintia, cea care dă energie termică municipiului. În cărţile poştale se scrie că Termocentrala Mintia a fost distrusă de incompetenţa directorilor PSD.
„Împreună cu domnul primar Petru Mărginean considerăm că trebuie să ne implicăm cu toţii. Cu cât vom fi mai multe voci care vor face apel la Guvernul României – singura instituţie care are capacitatea de a lua decizii executive cu privire la viitorul Termocentralei Mintia şi a Complexului Energetic Hunedoara, tragem şi noi speranţa că aceste voci nu vor fi ignorate de către Victor Ponta şi guvernul PSD”, a declarat deputatul Bogdan Ţîmpău.
La rândul lui, primarul Petru Mărginean, a declarat: „Semnalul de alarmă este binevenit. Nu putem ignora 7.000 de familii şi 230 de agenţi economici branşaţi la sistemul de termoficare. Noi, primăria, continuăm, cu sprijin financiar, să rebranşăm şi alte familii (la sistemul de termoficare, n.r.) pentru ca să existe o alternativă la preţul gazului metan, care va creşte în viitor”.
De fapt, acest protest, în afară de latura politicianistă, nu are vreo relevanţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii