Mai deunăzi susținut de PSD, acum de PNL… / Pensionabilul Durbacă din...

Mai deunăzi susținut de PSD, acum de PNL… / Pensionabilul Durbacă din fruntea CEVJ are cardurile pline și silozurile goale

Timp de citire: un minut

Conferința de presă de marți a senatorului Resmeriță a atras atenția asupra rezultatelor actualului managerial de la Complexului Energetic Valea Jiului. Încă din prima lună de activitate, compania a fost pe minus. Cu toate acestea, cei puși să o conducă au încasat salarii „babane”. Chiar dacă nici în prezent situația CEVJ nu este mai bună, directorul general Eusebiu-Sebi Durbacă de pildă este remunerat pentru asta cu numai” 21.000 de lei.

CEVJ „trăiește” din ajutorul de stat, din care mare parte se duce pe salarii. Producția nu crește, deși abatajele sunt aprovizionate, iar rezultatele încă nu se resimt, iar viitorul companiei este doar la stadiul de planuri. Fără contribuții notabile în minerit, deși ar fi trebuit să fie la pensie, Eusebiu-Bebi Durbacă este, culmea!, director general. După prezentarea publică a situației financiar-contabile a CEVJ s-a concluzionat că, în prima lună de funcționare, în care toate cheltuielile au fost achitate din ajutorul de stat, și cele mai multe au fost pentru salarii, noua companie a produs pierderi de sute de mii de euro, iar pentru asta șefii au fost plătiți regește.

„Indemnizația mea nu este un secret, este 21.000 de lei brut, fără alte sporuri, prime, deconturi, fără nimic altceva. Cu toate reținerile e un venit net de 11.000, alte bonusuri directorul general nu are”, a spus Eusebiu-Bebi Durbacă, directorul general al CEVJ. Bine, și cine a lucrat la ranchul de la Maleia, domnule Bebi? Dar despre cardurile „arestate” ale unor angajați la Mina Livezeni, în timp ce ei trag chiulul, aveți ceva de spus, domnule Bebi?

Și de acum încolo, salariile vor fi plătite pentru toți angajații din ajutorul de stat. Și asta pentru că noua companie nu reușește să obțină venituri pentru a se susține. Rând pe rând, directorii numiți politic au făcut avere. Acum face avere la CEH omul PNL (și alții de la același partid). De fapt, asta e supărarea reală a băieților de la PSD. Nu că nu se dă cărbune. Că asta nu se mai întâmplă de câțiva ani buni…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii