Mădălin Grunţă (Cetate Deva): „Vreau să joc în Liga I”

Mădălin Grunţă (Cetate Deva): „Vreau să joc în Liga I”

Timp de citire: un minut
Mădălin Grunţă are 18 şi este component de bază al echipei din Liga a III-a, Cetate Deva. Fundaş dreapta, Mădălin a câştigat încrederea antrenorului Marius Sârbu şi din a patra etapă a turului şi-a câştigat dreptul de titular.
Născut în Valea Jiului şi crescut la juniorii Jiului, Mădălin Grunţă are tot viitorul în faţă. A jucat patru ani la LPS Timişoara, unde l-a avut ca antrenor pe Ovidiu Vâlceanu. Tot patru ani a stat şi la Jiul, timp în care a participat la turnee de juniori.
„Consider că liga a treia este pentru mine o rampă de lansare, pentru că mi-am dorit foarte mult să fac pasul la seniori. M-am adaptat foarte bine şi antrenorul mi-a dat încredere la fiecare meci”, povesteşte jucătorul.
Cu toate că Deva a avut un parcurs modest în turul Ligii a III-a, jucătorul din Vale este optimist în privinţa returului şi crede că gruparea la care evoluează se va salva de la retrogradare: „A fost un tur de campionat destul de greu, cu echipe bune. Cu mai multă încredere în noi, puteam  să obţinem şi rezultatele dorite”.
În ultima etapă a turului, Mădălin a avut ghinionul de a se accidenta la gleznă: „Am un fel de contuzie la gleznă. Acum sunt bine şi până încep pregătirile în luna ianuarie a anului viitor voi fi apt sută la sută”.
Mădălin Grunţă a participat şi la mai multe selecţii ale loturilor de juniori, fiind luat în vizor de antrenori competitivi.
Ca orice fotbalist, Mădălin are un vis: debutul cât mai repede în prima ligă: „Consider că acum în Liga a III-a m-am descurcat destul de bine. Am prins experienţă, pentru că am stat lângă jucători cu experienţă, şi cred că în doi-trei ani aş putea face pasul spre prima ligă. Şi când eram la Jiul, speram să joc în Liga I la echipa de atunci a Jiului. Nu sunt un jucător superstiţios, dar mă rog înainte de fiecare meci şi sper să reuşesc în tot ceea ce îmi doresc să fac”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii