Luptătorii din adâncuri

Luptătorii din adâncuri

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Dan Voicu nu a putut conta la pregătirea echipei sale CSM Vulcan pe prezența jucătorilor Cristian Ciocârlan și Remus Moldovan.

Cei doi sunt minerii care au intrat în subteran după ortacii lor aflați în grevă la mina din Lupeni, ducându-le în permanență hrană.

„Absența lor de la echipa este una motivată. Vă dați seama că i-am susținut cu toții. Remus Moldovan are trei copii, sunt lipsuri. Muncesc în condiții grele. I-am susținut din punct de vedere moral. Un alt jucător care a fost la noi, Raul Cismașiu, a fost și el pe baricade. Sunt mândru de atitudinea lor”, a spus Dan Voicu pe zvj.ro.

În general, noi, oamenii, vorbim despre ei doar în momente de răscruce, tristețe, tragedii, etc. Rar sunt băgați în seamă. Eu i-am mai întâlnit și în calitate de suporteri la echipele care și-au mai păstrat tradiția minerească, puține la număr, prea puține spre deloc. În rest, îi știm de ortaci, oamenii pământului, nebunii frumoși pe al căror cer nu vezi stelele, nu vezi soarele, vezi doar riscul de a pierde contactul cu o nouă zi, vezi trudă și speranțe demult apuse că „așa e viața de miner… în lumea noastră fără cer”. Noroc bun!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii