Luptătoare din judeţ la Campionatul European

Luptătoare din judeţ la Campionatul European

Timp de citire: un minut

Denisa Fodor (ctg. 49kg), de la CNS „Cetate” Deva, multiplă campioană naţională şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de lupte pe plajă, va reprezenta România la Campionatul European de lupte libere rezervat cadeţilor.

Competiţia va avea loc în Serbia, în perioada 3-8 august, iar luptătoarea antrenată de Suraj Moravan îşi propune clasarea pe podium.

Componentă a Lotului Naţional al României de la începutul acestui an, Denisa Fodor este o prezenţă constantă pe podiumul competiţiilor naţionale şi internaţionale de lupte libere. Talentată, dar mai ales muncitoare şi ambiţioasă, sportiva de la CNS „Cetate” Deva a fost selecţionată de Federaţia Română de Lupte în lotul care va reprezenta România la cel mai important concurs al anului, la nivel de cadeţi. Astfel, luptătoarea antrenată de Suraj Moravan va concura la Campionatul European ce va avea loc în Serbia, iar visul sportivei şi a tehnicianului este câştigarea unei medalii.

„Denisa practică luptele doar de trei ani, însă performanţele ei sunt unele deosebite. Este o sportivă care munceşte enorm la antrenamente şi are o ambiţie de fier în competiţii, aşa că ştiu că va da maximum posibil la Campionatul European. O medalie la acest concurs continental ar fi un vis împlinit pentru noi şi o încununare perfectă a rezultatelor excelente obţinute în acest an de secţia de lupte de la clubul nostru”, a afirmat Suraj Moravan, antrenorul sportivei.

Pe lângă numeroasele medalii pe plan naţional, cea mai bună performanţă la nivel internaţional, până acum, pentru Denisa Fodor este câştigarea medaliei de bronz la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă pentru cadeţi, juniori şi seniori, care s-au desfăşurat în luna iunie, la Mangalia. Luptătoarea antrenată de Suraj Moravan a fost singura sportivă din judeţ ul Hunedoara care a reuşit să urce pe podiumul competiţiei mondiale, desfăşurate în premieră în România.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii