Lupeni. Umbreluțe colorate și luminate în parcul CAP

Lupeni. Umbreluțe colorate și luminate în parcul CAP

Timp de citire: un minut

Tradiția umbreluțelor care să înfrumusețeze orașul continuă la Lupeni. De această dată, ele se montează în parcul de la CAP și vin cumva cu o noutate. În interiorul lor se montează instalații, care noapte vor lumina superb. Aprinderea oficială a decorațiunilor a fost marți, 14 mai.

Parcul CAP din Lupeni este unul dintre punctele de atracție din municipiu. Copiii și adulții vin aici zilnic, pentru a-și petrece timpul liber. Pentru a-l face și mai atractiv, acum că tot trebuie ridicate figurinele cu tematica de Paște, s-a decis, ca din umbreluțe luminate, deasupra parcului să facă o cupolă. Trendul umbreluțelor este unul de nivel național, tocmai pentru că arată interesant.

„Am început din 2017 împreună cu un prieten foarte bun, care este și arhitect, să punem bazele unor culori noi și atractive în municipiul Lupeni. La vremea respectivă, am pus umbreluțe în zona cinematografului, poate a fost mai stângaci, dar am învățat. Astăzi ne-am perfecționat în acest domeniu și am reușit anii trecuți să punem baloane, flori, tot felul de lucruri inedite, și poate chiar unice la nivel de țară. De această dată, am reușit să facem o cupolă din umbreluțe colorate, în parcul de la C.A.P. Le-am pus invers agățate, iar pentru a da și noaptea o imagine interesantă, în interiorul lor am pus instalații care vor lumina, dând așa o pată frumoasă de culoare în municipiul Lupeni. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, pentru că nu e ușor, s-a muncit extrem de mult, dar la final zona vor aduce bucurie, și asta contează cel mai mult”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

La capitolul design urban, Lupeniul a reușit de fiecare dată să se evidențieze, fie că vorbim de sezonul rece, când tot municipiul se îmbracă în milioane de luminițe, sau vara, când se creează astfel de atracții.

Parcul de la CAP se va transforma rapid în cadru numai bun de fotografii viralizabile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii