Lupeni. UDMR susține candidatura lui Lucian Resmeriță

Lupeni. UDMR susține candidatura lui Lucian Resmeriță

Timp de citire: un minut

Lupeniul este municipiul în continuă transformare și dezvoltare, iar asta o recunosc și partidele de opoziție. Pentru că trendul este unul bun, comunitatea maghiară din municipiu a decis susținerea actualului primar, Lucian Resmeriță, pentru un nou mandat, în 9 iunie.

Performanța nu se poate contesta, ci doar susține, aceasta este principiul pe care udemeriștii din Lupeni l-au avut în momentul în care au luat decizia, la nivelul biroului politic local, de a susține în cursa electorală, candidatul PSD pentru funcția de primar, Lucian Resmeriță.

După o consultare pe care am avut-o în cadrul comunității maghiare din Lupeni, am hotărât cu o largă majoritate, să îl susținem pe domnul primar Lucian Resmeriță în vederea obținerii unui nou mandat. Nu poți să nu vezi lucrurile bune făcute în oraș, în ultimii ani” a spus David Benedekfi – președintele UDMR Lupeni.

La nivelul județului Hunedoara, UDMR nu va avea în niciuna dintre organizațiile existente candidați pentru funcția de primar, partidul minoritar participând la cursa electorală doar pentru consiliile locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii