Lupeni / Sute de înscrieri în PSD pe… ultima sută metri

Lupeni / Sute de înscrieri în PSD pe… ultima sută metri

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Sute de cetățeni s-au înscris în organizația PSD din Lupeni, pe ultima sută de metri până la alegerile locale și alte sute participă zilnic la acțiunile social-democraților de prin tot municipiul.

După ce am fost anunțați la început de săptămână de către primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, că în ultima perioadă s-au decis să devină membri în „marea echipă PSD Lupeni” nu mai puțin de 411 cetățeni din localitate, oameni care, după cum zice primarul localității, „au apreciat atât activitatea administrativă cât și cea politică”, miercuri, 23 septembrie, același edil lupenean ne-a transmis faptul că în ultimele zile organizația PSD Lupeni „continuă în forță seria acțiunilor electorale de pe raza localității”, „sute de lupeneni participând la fiecare acțiune”.
„Da, continuăm campania electorală la Lupeni în forță. Mă bucură sprijinul pe care cetățenii îl arată față de echipa PSD Lupeni în interacțiunile pe care le avem prin toată localitatea. Așteptăm alături de noi toți cetățenii care doresc dezvoltarea orașului!”, a mai menționat Lucian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii