Lupeni. S-au asfaltat și ultimele străzi în Cartierul Tineretului

Lupeni. S-au asfaltat și ultimele străzi în Cartierul Tineretului

Timp de citire: un minut

La capitolul insfrastructură rutieră, lucrările în cartierul Tineretului din municipiul Lupeni sunt pe ultima sută de metri. Și vineri s-au asfaltat strazi, totul pentru ca săptămâna aceasta să se poată face recepția finală în prezența reprezentanților ADR Vest. Prin acest proiect mare, zona a cunoscut o nouă înfățișare.

Cartierul Tineretului din municipiul Lupeni este de nerecunoscut după investițiile făcute aici în ultimii ani. De la iluminat stradal la rigole de scurgere, trotuare și străzi asfaltate, toate au fost reabilitate pentru că era mai mult decât necesar. Chiar vineri, ultimele străduțe rămase au fost asfaltate.

„Se asfaltează pe fonduri europene în zona cartierului Tineretului, trebuie să finalizăm cât mai repede, pentru că mai avem o zi-două până când vor veni cei de la ADR pentru a face recepția finală. Doar astăzi (vineri) s-au turnat undeva la 100 de tone de asfalt în zona respectivă și considerăm că este încheiată în totalitate lucrarea în acest cartier, una foarte mare, de altfel, un cartier întreg a fost efectiv asfaltat, pe toate străzile este iluminat stradal nou-nouț, am montat undeva la 40 de sâlpi noi în acest proiect, și avem și grădinița care face parte tot din acest proiect, care este astăzi una nouă și în proporție de 99% finalizată”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale în zona cartierului  Tineretului a început încă din 2019, când această zonă a fost cuprinsă într-un amplu proiect finanțat din fonduri europene, în cadrul Axei 13 din POR 2014-2020. Acum, acest cartier, unul dintre cele mai mari din zona de Vest a Văii Jilui, are o nouă înfățișare. Aproape 19 milioane de lei au fost investiți în acest cartier.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii