Lupeni. Lucian Resmeriță s-a lansat în cursa electorală

Lupeni. Lucian Resmeriță s-a lansat în cursa electorală

Timp de citire: 2 minute

Sâmbătă, 20 aprilie, Lucian Resmeriță, primarul Lupeniului, și-a depus candidatura pentru un nou mandat din partea PSD. Câțiva dintre susținători l-au însoțit în acest demers. Cu siguranță, cei mai mulți sunt cei care îi vor fi alături în ziua scrutinului. Lucian Resmeriță și PSD au la Lupeni alături nu doar o organizație, ci o întreagă comunitate.

Pesediștii lupeneni au dovedit și sâmbătă că sunt o familie numeroasă. Modul în care s-a transformat municipiul în ultimii ani și planurile mărețe pe care administrația le are pentru viitor au făcut ca astăzi echipa propusă pentru consiliul local să fie una de neegalat.

Modul în care s-a transformat Lupeniul este confirmarea categorică a vorbei că omul sfințește locul. Lucian Resmeriță a reușit să facă asta, transformarea e continuă, iar pentru asta m-am alăturat și eu echipei de consilieri. Spun eu că experiența mea în învățământ de atâția ani va cântări destul în viitoarele decizii pentru comunitate. Sunt convinsă că fac parte din echipa câștigătoare, cea a domnului primar Lucian Resmeriță”, a spus Aurelia Bucur, candidat pentru CL din partea PSD.

Echipa lui Resmeriță este formată din profesioniști, oameni din toate categoriile sociale, oameni care și-au pus amprenta în comunitate, oameni de valoare, dispuși să se pună în sprijinul comunității.

Am depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Lupeni din partea PSD. Vreau să vă spun că acest gest nu este doar al meu sau al PSD-ului, este un gest al întregii comunități pe care o simt atât de aproape. Am reușit în acești ani în care mi-au oferit încrederea să aduc în municipiul Lupeni proiecte de peste 90 de milioane de euro, resurse financiare fără precedent. Și, ceea ce este și mai important, este că ele s-au concretizat în proiecte de dezvoltare locală deja finalizate sau aflate în plin proces de implementare, în toate domeniile de interes din comunitatea noastră locală. Am investit în modernizarea drumurilor, străzilor, aleilor pietonale și parcărilor, am investit în modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, am realizat cele mai mari investiții în domeniul educației într-o serie de proiecte care vizează toate instituțiile de învățământ din municipiul Lupeni. Le mulțumesc tuturor lupenenilor care ne-au fost alături în tot acest timp. Le garantez că dezvoltarea continuă, iar dovadă sunt proiectele de viitor pe care le avem și care și ele se ridică la câteva zeci de milioane de euro. Este foarte important ca să am alături de mine o echipă. Eu am format-o cu oameni dintre cei mai buni, care de astăzi vor intra în cursa pentru consiliul local. Oamenii trebuie să înțeleagă că niciun primar fără echipă nu poate face nimic. Și eu sunt convins că echipa mea va fi cea câștigătoare” a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

După depunea oficială a candidaturii la Biroul Electoral al Circumscripției Lupeni, organizația PSD din municipiu poate spune că întră oficial în campanie electorală. Vor urma câteva săptămâni în care la nivel local și județean vor avea loc acțiuni în stradă, întâlniri cu cetățenii. Alegerile locale vor avea loc în 9 iunie, împreună cu cele europarlamentare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii