Lupeni. Deputatul Cristian Resmeriţă a dat startul modernizării parcului de la CAP

Lupeni. Deputatul Cristian Resmeriţă a dat startul modernizării parcului de la CAP

Timp de citire: un minut

Parcă nu trece o zi, fără să aflăm de o nouă realizare edilitară din municipiul Lupeni. Cu sprijinul deputatului Cristian Resmeriţă, om al locului, Primăria Lupeni continuă derularea proiectelor care duc la creşterea confortului cetăţenilor din localitate. Unul dintre proiecte vizează repararea locurilor de joacă şi modernizarea parcurilor din municipiul Lupeni. Aşa se face că de vineri autorităţile locale au început să lucreze de zor pentru înfrumuseţarea parcului din zona CAP-ului, un parc accesat şi de tineri şi de persoane în vârstă.

Lucrările vizează, între altele, reparaţiile la locurile de joacă pentru copii, instalarea unei cişmele de apă pentru a veni în sprijinul cetăţenilor în zilele toride de vară, refacerea băncilor deteriorate, amenajarea zonelor verzi, pornirea fântânii arteziene.

De remarcat că lucrările sunt executate în regie proprie, de către angajaţii primăriei Lupeni, ceea ce calibrează în mod moderat bugetul alocat acestor lucrări.

Cu mare greutate i-am smuls câteva cuvinte d-lui Cristian Resmeriţă, deputat PSD Colegiul de Vest Valea Jiuui:  „După asfaltarea drumului de la intrarea în Lupeni, după introducerea gazului metan în mii şi mii de locuinţe ale lupenenilor, după angajarea mai multor sute de tineri la minele din Valea Jiului, după demersurile soldate cu succes pentru plata integrală a drepturilor salariale din 30 iunie, am considerat că este cazul să mă implic într-o acţiune aparent de mai mici dimensiuni, însă cu impact edilitar-social major: modernizarea parcurilor Lupeniului. După cum ştii, dragă, Sonia, de o bucată de vreme, sunt şi eu tată şi nu-mi este indiferent cum arată parcurile unde se joacă sau se plimbă nu doar copilul meu, ci copiii noştri, ai tuturor. Prin urmare, am întreprins demersurile necesare la edilii municipiului Lupeni pentru a demara un proiect de înfrumuseţare a parcului din zona CAP, care este un parc atât al persoanelor în vârstă, cât şi al copiilor. De vineri, oamenii primăriei s-au şi apucat de treabă. Deja am primit multe aprecieri pentru acest demers. Tuturor le-am spus că le mulţumesc, dar nu-mi fac decât datoria de deputat ales de două ori de dumnealor”.
Sonia LIBERESCU

Lupeni. Deputatul Cristian Resmeriţă a dat startul modernizării parcului de la CAP

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii