Lupeni. Canalizarea și gazul se scot la licitație

Lupeni. Canalizarea și gazul se scot la licitație

Timp de citire: un minut

Canalizarea și gazul metan sunt două obiective pe care adminstrația de la Lupeni și-a propus să le bifeze la nivel de documente până cel târziu la sfârșitul anului. Pentru anul viitor se dorește începerea lucrărilor, și asta pentru ca și ultimele străduțe din municipiu să beneficieze de aceste utilități atât de necesare.

Încă mai sunt, în municipiul Lupeni, zone neracordate la rețeaua de canalizare sau cea de gaz metan. Puține, ce-i drept. Însă, de anul viitor, vor continua lucrările de extindere a accesului la cele două utilități esențiale. Canalizarea este deja finalizată, la capitolul documentații, urmează doar să fie scoasă la licitație. La gaz se mai aduc câteva modificări până la procedura de atribuire prin licitație publică.

„Lucrăm la Caietul de sarcini pentru ceea ce înseamnă introducerea canalizării pe toate străduțele din municipiul Lupeni, acolo unde nu avem în acest moment. Proiectul are disponibilă o sumă de aproximativ 18 milioane de lei. Este semnat, totul este în regulă, trebuie doar să scoatem la licitație. Și lucrăm pentru asta, avem 60% din Caietul de sarcini. Sunt mici detalii care mai trebuie puse la punct. Anul acesta, cu siguranță, vom licita această lucrare foarte importantă. Pe gaz metan am primit o parte din Studiul de fezabilitate actualizat. Mai trebuie să mai lucrăm puțin la el. Tot anul acesta vom scoate la licitație și acest proiect de gaz metan, pentru tot municipiul Lupeni, pentru a putea ca oamenii să beneficieze de acest confort”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Canalizarea și gazul vizează străzile Brazilor, Roșia, dar și cartierul Vâscoza, Gorunului și Plopilor. După aceste lucrări, toate străzile care vor fi afectate de introducerea canalizării și a gazului vor fi reabilitate și asfaltate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii