Lupeni. Asfalt proaspăt la intrarea în municipiu

Lupeni. Asfalt proaspăt la intrarea în municipiu

Timp de citire: un minut

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate la intrare în municipiul Lupeni. Pe porțiunea de puțin peste 1 km din drumul național se toarnă covor asfaltic nou. Lucrările avansează rapid, așa că șoferii nu vor fi încurcați prea mult timp.

Intrarea rutieră în municipiul Lupeni de la limita teritorială a intrat de marți, 14 mai, reabilitare totală. Constructorul care a câștigat licitația lucrării a organizat șantierul rapid și s-a și apucat de treabă. Sunt 1,5 km care trebuie asfaltați, pentru ca șoferii să circule în condiții foarte bune.

„Astăzi (ieri, 14 mai – n.r.) a început asfaltarea a peste 1,5 km de drum în municipiul Lupeni, de la intrarea în municipiul Lupeni și până la peco-ul pe care îl avem, aici aproape de primărie. Ambele sensuri de mers sunt asfaltate, în parteneriat cu consiliul județean. În a doua etapă a proiectul avem în vedere de la Edil din partea de sus, până la ieșire din municipiul Lupeni, 700 de m vor fi asfaltați tot prin acest parteneriat”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Mai mult, porțiunea cuprinsă între municipile Vulcan și Lupeni va intra și ea în reabilitare în perioada imediat următoare, și asta pentru că tronsonul de drum este cuprins în infrastructura GreenLine, și în proiect sunt prevăzuți bani pentru asfaltare.

„Se va lucra și la acea legătura, suprafața de 1 km și ceva va fi asfaltat pe proiectul mare GreenLine, care este în implementare în toată Valea Jiului”, a mai adăugat primarul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii