Lupenenii / La Turneul „Gheorghe Ola”

Lupenenii / La Turneul „Gheorghe Ola”

Timp de citire: un minut
Luni, 7 decembrie, va lua drumul Banatului o altă echipă din judeţ: Şcoala de Fotbal „Sorii” Sport Lupeni. Antrenori: Sorin Corpadi şi Sorin Bejan.
Obiectivul: podiumul
Lupenenii vor lua parte la Turneul „Gheorghe Ola”. Şcoala de Fotbal Sorii Junior’s Sport Lupeni, întemeiată de Sorin Corpadi şi Sorin Bejan în urmă cu trei ani, se află în faţa celui mai important examen. Campioană judeţeană la categoria  copiilor născuţi în 2007-2008, echipa din Lupeni va reprezenta judeţul Hunedoara la etapa zonală a celei mai importante competiţii din România pentru această categorie de vârstă, „Memorialul Gheorghe Ene”. „Anul acesta a fost cel mai bun din palmaresul nostru pentru că am mai obţinut un loc I la Cupa Banatul cu participarea a şase echipe. Am continuat pe acelaşi drum şi rezultatele noastre au fost încununate cu succes de calificarea la Turneul zonal al Memorialului Gheorghe Ene. Suntem conştienţi de faptul că ne aşteaptă meciuri grele pentru că vom juca cu echipe precum Atletico Arad, Juventus Timişoara, Dinamic Craiova, CS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, Mondo Reşiţa. Obiectivul nostru este să ne clasăm în primele trei locuri cu toate că trebuie să trecem de două jocuri eliminatorii”, a spus antrenorul Sorin Corpadi.
1.500 de lei de la CL Lupeni
Pentru această deplasare Consiliul Local Lupeni a aprobat suma de 1.500 de lei. „Părinţii sunt principalii susţinători. Ei îi sprijină şi financiar şi moral. Sunt receptivi la tot ceea ce facem noi acolo, lucru ce ne dă o mare încredere nouă, antrenorilor. Primăria Lupeni a fost şi de data aceasta receptivă la ceea ce facem noi, conştienţi de faptul că până la urmă reprezentăm oraşul şi avem rezultate”, a mai spus Sorin Corpadi.
Lotul de jucători: portar – Alexandru Terciu; fundaşi – Bogdan Gugu şi Eric Bărbat; mijlocaşi –  Adrian Cindea, Adonis Rus şi Denis Polgar; atacanţi – Iuliu Moldovan, Vlad Mărcuş, Peter Orosz, Sebastian Tudor, Davide Petric şi Cristian Fodor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii