Liberalii hunedoreni și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

Liberalii hunedoreni și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Liberalii hunedoreni și-au depus miercuri, 21 octombrie, la Deva, candidaturile pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.

 

Alături de Lucica Muntean și Vlad Lăutaru, ambii consilieri locali încă la Petroșani și candidați pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaților din Valea Jiului, de pe poziția doi, respectiv cinci, s-a aflat prezent la acțiune, pentru susținerea colegilor, și primarul liberal al Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi, cel care nu demult a refuzat propunerea de a candida pentru parlamentare în detrimentul funcției de primar nou ales la alegerile locale de luna trecută.

„Am depus astăzi candidaturile Partidului Național Liberal pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie. PNL Hunedoara propune o echipă de oameni competenți, care se vor implica în Parlamentul României pentru ca județul nostru să fie reprezentat așa cum se cuvine, pentru ca Hunedoara să beneficieze de investițiile pe care le merită, în acord cu interesele tuturor hunedorenilor”, a declarat după acțiune președintele interimar PNL Hunedoara, actualul secretar de stat din cadrul MLPDA, Vetuța Stănescu, aflată pe poziția întâi la Camera Deputaților.

La Senat, pe poziția întâi se află fostul prefect Vasilică Potecă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii