„Leii” din Anglia / Alături de copiii de la DGASPC

„Leii” din Anglia / Alături de copiii de la DGASPC

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nouă membri ai Organizaţiei de Caritate Lions Club din Anglia au vizitat, în perioada 24 – 31 iulie, copiii aflaţi cu măsură de protecţie în centrele rezidenţiale subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara.

Colaborarea cu „Leii” din Anglia durează din anul 2001, membrii acestei organizaţii venind de atunci anual, fără întrerupere, în vizită în centrele rezidenţiale hunedorene. La fel ca în fiecare an, oaspeţii englezi au avut o agendă de lucru încărcată şi DGASPC Hunedoara a sprijinit şi susţinut desfăşurarea tuturor activităţilor propuse de aceştia.

„Copiii au aşteptat cu mare nerăbdare vizita prietenilor englezi. Alături de aceştia, 44 de copii din centrele de plasament Orăştie şi Brad, au petrecut o săptămână de neuitat având ocazia să meargă la cumpărături în oraş, la pizza, la ştrandurile din localitate, la Aqualand şi la McDonald’s. Toate aceste cheltuieli au fost suportate de membrii organizaţiei din Anglia”, a comunicat DGASPC Hunedoara.

În plus, şi în această vară oaspeții englezi au venit cu diferite donaţii pentru copii, pornind de la pampers şi bunuri necesare în alimentaţia copilului mic, până la jucării şi alte cadouri.

Mihaela PETROŞAN

Organizaţia Lions
este una din cele mai mari organizaţii caritabile din lume şi numără peste 1,35 milioane de membrii din peste 200 de ţări, voluntari bărbaţi şi femei, care lucrează împreună pentru a servi nevoilor şi provocărilor comunităţilor locale din toate colţurile lumii.

Alături de copiii de la DGASPC – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii