Laurențiu Mazilu: „Până la 24 de ani vreau să fiu în...

Laurențiu Mazilu: „Până la 24 de ani vreau să fiu în Liga1”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Îl prezentăm pe performerul etapei nr. 12: Laurențiu Mazilu. Acesta are prezențe remarcate în rândul echipei de fotbal CSM Jiul Petroșani. Este o apariție constantă și ambițioasă în rândul trupei din Vale.

 

La Timișoara și Tg. Mureș

„Primii doi antrenori i-am avut la Pro Fair Play Vulcan. Este vorba de Doru Mârșava și Izsak Iosif. La 14 ani am ales să plec la Timișoara la LPS Banatul, unde am jucat un an. Acolo m-au remarcat cei de la Centru național de Pregătire Târgul Mureș (nu lotul național). Am petrecut doi ani în care am învățat foarte multe”, spunea pentru zvj.ro, jucătorul.

 

A trecut pe la FCSB

La o selecție pentru lotul național a fost văzut de cineva de la FCSB și a fost chemat în probe.

„Erau mulțumiți de ce am arătat în cele două săptămâni de probă și m-au păstrat la FCSB, unde am evoluat la juniori U19, dar și la liga 3 – la echipa a doua”, ni se destăinuie fotbalistul.

 

(Ne)fericiri fotbalistice

În prezent, Mazilu este om de bază la CSM Jiul Petroșani. Își amintește și episoadele mai puțin plăcute din cariera sa de până acum, dar și pe cele care i-au dat aripi ca jucător.

„Cea mai tristă întâmplare a mea?! Jucam La Centru Național de Pregătire și aveam meci la Timișoara împotriva celor de la Poli U19. Conduceam cu 2-0 la pauză și cu multe alte ocazii avute nu le-am dat nicio șansă de a marca. Dar au reușit să ne întoarcă în repriza a doua cu 3 faze fixe pe un meci foarte bun al nostru. Am plâns și eu și toți colegii mei.

Cea mai fericită întâmplare? Am avut multe momente de fericire, dar acum asta îmi vine în gând. Jucam la FCSB împotriva celor de la Voluntari în Liga elitelor U19. Atunci am intrat din postura de rezervă la 1-1, prin min 70. După o acțiune individuală, am reușit să marchez golul de 2-1, cu 3 minute înainte de final. M-am simțit extrem de fericit”, a spus jucătorul.

 

Alegerea CSM Jiul Petroșani

Între timp, fotbalistul a ajuns la CSM Jiul Petroșani.

„Am ales Jiul pentru că am văzut o oportunitate de a juca aproape de casă la un club cu nume și m-am gândit că mi-ar prinde bine meciuri în picoare la Liga 3. În viitorul apropiat vreau să merg să dau niște probe de joc la echipe din Liga 2. Sper să și evoluez în această ligă cât de curând. Și încă un obiectiv de al meu pe termen mai lung este să ajung în Liga 1 cel târziu până la 24 de ani”, a mărturisit pentru zvj.ro jiulistul.

Obiectivul echipei Jiul în acesta această ediție de campionat este salvarea de la retrogradare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii